Welkom op de homepage
van de Landelijke
Catering & Hospitality H*in*k*n Nederland

 

Grote overname in zicht?

De basis voor een grote overname door Heineken is gelegd.
Grootaandeelhouders Charlene de Carvalho-Heineken en de familie Hoyer hebben hun belangen samengebracht.

De bundeling van hun macht maakt een aandelenemissie van 2,75 miljard euro mogelijk. Met dat verse eigen vermogen kan de brouwerij vervolgens zoín 3,75 miljard euro aan extra vreemd vermogen aantrekken.

Dat betekent dat er dan 6,5 miljard euro in de overnamekas zit. En dat is genoeg om een brouwerij als het Deense Carlsberg, het Amerikaanse Molson Coors of het Turkse Efes in te palmen.

(Bron Fembusiness)

Eerder vandaag werden de rijkste wereldburgers bekend gemaakt! Hoogst genoteerde Nederlander is Charlene de Carvalho-Heineken, de in Engeland woonachtige erfgename van het Heineken-imperium. Forbes schat haar vermogen op 7,2 miljard dollar.


Charlene de Carvalho (30 juni 1954) (meisjesnaam Charlene Heineken) is een Nederlandse topfunctionaris. Ze is de dochter en erfgenaam van Freddy Heineken. Bij het overlijden van haar vader erfde Charlene de Carvalho 4,3 miljard dollar. Ze werd gedelegeerd lid van de Raad van Beheer van de Heineken Holding. Ook is ze grootaandeelhouder van Heineken. In tegenstelling tot haar vader, houdt Charlene de Carvalho zich liever op de achtergrond. Ze woont met haar man en vijf kinderen in Londen.

Klik HIER voor het gastenboek!
 

OR VERKIEZINGSNIEUWS OP DE CATERINGKATER.......... KLIK HIER

Klik hier voor het uitleg over de rechtzaak / bodemprocedure
 

 

 

 

 

                   

Home

 

Cateringkater

 

Klik hier voor het uitleg over de rechtzaak en bodemprocedure                               

Copyright