Welkom op de homepage
van de Landelijke
Catering & Hospitality H*in*k*n Nederland

 

 

Medewerkers zetten banenpool op!

Uitbestedingen en boventalligheid zijn aan de orde van de dag. Het lijkt wel of sommige bedrijven er een sport van maken om zoveel mogelijke personeel buiten de deur te zetten!
Terwijl een aantal bedrijven deze sport beoefenen, zijn er andere bedrijven die zitten te springen om goede gemotiveerde arbeidskrachten.

De Bierkater gaat proberen om gemotiveerde arbeidskrachten te helpen met het aangegeven van vacatures, die overeenkomen met hun vakbekwaamheid. In de toekomst zal dit worden omgezet in een beknopte banenpool! Een speciale website is in de maak, waar alles informatie gemakkelijk is te raadplegen.

Hieronder alvast een voorbeeld van een vacature!

Werken en stages bij Shell Pernis & Moerdijk

Kom werken aan de toekomst in jouw vakgebied

Het gevoel dat je echt op je plek zit. Dat je je kunt bekwamen in je vak. En dat jouw inzet loont. Dát gevoel dus. Dat vind je bij ons.  Hoewel we een van de grootste en meest complexe petrochemische installaties ter wereld zijn, verliezen we nooit uit het oog waar het om draait: onze medewerkers.

We luisteren naar hun verhaal. Ben jij iemand die graag al zijn energie steekt in de totstandkoming van topproducten? Dan vind je bij ons wat je zoekt. Een omgeving waar je iedere dag kunt leren, de ruimte krijgt om door te groeien, gewaardeerd wordt om wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Wij hebben oog voor jouw ambities en jouw kwaliteiten. Jij voor die van ons? Dan ligt jouw toekomst bij Shell!

Ga naar de website van Shell!

 

 

 

 

 

  
 
 


 

Home                               

Copyright