Welkom op de homepage
van de Landelijke
Catering & Hospitality H*in*k*n Nederland

 

Ammoniak-alarm bij Heineken

Nadat er een kleine wolk ammoniak was ontsnapt uit een van de koelinstallaties, is gisteravond groot alarm gegeven bij de Heineken-brouwerij in Zoeterwoude. De brandweer rukte met groot materieel uit.

Het alarm kwam rond tien uur, nadat een medewerker van de brouwerij ammoniak rook. Volgens een medewerker van Heineken heeft het draaiboek waarin staat hoe te handelen bij het vrijkomen van gevaarlijke stoffen, goed gewerkt.

Niemand raakte gewond en het werk in de brouwerij kon voor middernacht alweer doorgaan. De oorzaak van de lekkage is nog niet bekend.

(Bron: Leidsch Dagblad)

Heineken weer op overnamepad

Heineken zou ge´nteresseerd zijn in de overname van het Britse Scottish & Newcastle. Beleggers zien een samengaan wel zitten. De koers van Heineken steeg met 2,4% tot euro 38,89, terwijl Scottish & Newcastle er in Londen ruim 8% op vooruitging. Volgens analisten zouden beide ondernemingen goed bij elkaar passen. Overigens is de sector sterk in beweging. In de afgelopen twee jaar is er wereldwijd bijna euro 50 mrd aan fusies en overnames gespendeerd.

Klik HIER voor het gastenboek!
 

OR VERKIEZINGSNIEUWS OP DE CATERINGKATER.......... KLIK HIER

Klik hier voor het uitleg over de rechtzaak / bodemprocedure
 

 

 

 

 

                   

Home

 

Cateringkater

 

Klik hier voor het uitleg over de rechtzaak en bodemprocedure                               

Copyright